Hazal Çağlar'dan Nazlı Pınar Kaya Paylaşımı! Bu Kız İle Tüm İlişkim Bitmiştir!

Gönül Dağı dizisinde gösterdiği başarılı performans ile adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Hazal Çağlar, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda aynı diziden rol arkadaşı Nazlı Pınar Kaya ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Gönül Dağı dizisinde gösterdiği başarılı performans ile adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Hazal Çağlar, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda aynı diziden rol arkadaşı Nazlı Pınar Kaya ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Hazal Çağlar, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda aynı diziden rol arkadaşı Nazlı Pınar Kaya ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

 

Bu kız ile tüm ilişkim bitmiştir!

 

Hazal Çağlar, dizide Cemile karakterine hayat veren Nazlı Pınar Kaya'yı paylaşarak ''Kamuoyuna duyuru. Bu kız ile olan tüm ilişkim bitmiştir. Bu zor süreçte siz sevenlerimizden bize saygı göstermenizi rica ediyoruz'' ifadelerini kullandı. Nazlı Pınar Kaya, Hazal Çağlar'ın sözlerine ''Karşılıklı konuşarak arkadaş kalmaya karar verdik.'' şeklinde yanıt verdi. Kameralar ardında çok yakın arkadaş olan ikilinin atışması, sosyal medya kullanıcılarını güldürdü 

 

hazal caglar dan nazli pinar kaya paylasimi tum iliskim bitmistir