Hazal Filiz Küçükköse'nin Eski Eşi Tuan Tunalı Rus Sevgilisiyle Evleniyor!

Ünlü oyuncu Hazal Filiz Küçükköse'nin eski eşi Tuan Tunalı bir süredir birlikte olduğu Rus sevgilisi Yana Mazanova ile evlilik kararı aldıklarını açıkladı. 

 

Ünlü oyuncu Hazal Filiz Küçükköse'nin eski eşi Tuan Tunalı bir süredir birlikte olduğu Rus sevgilisi Yana Mazanova ile evlilik kararı aldıklarını açıkladı. Önceki gün bir süredir birlikte olduğu sevgilisiyle Nişantaşı City's de objektiflere takılan ünlü oyuncu evlilik kararı aldıklarını açıkladı. 

 

Oyuncu Tuan Tunalı (36), önceki gün City’s Nişantaşı’nda Rus sevgilisi Yana Mazanova ile objektiflere takıldı. Tuan Tunalı ve bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Yana Mazanova, tatil öncesi alışverişe çıktı. Rus sevgilisiyle evlilik kararı aldığını açıklayan ünlü oyuncu şöyle konuştu: "Yana ailemle tanıştı. Şimdi de ben ailesiyle tanışacağım. Uçuşlar açılır açılmaz Rusya’ya gidip ailesiyle tanışacağım." Tunalı, geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada, "Yana ile güzel giden bir ilişkimiz var. Ben bir ilişkide gittim mi sonuna kadar giderim" şeklinde konuşmuştu. Oyuncu Tuan Tunalı, iki yıl önce olaylı bir şekilde meslektaşı Hazal Filiz Küçükköse’den boşanmıştı. Geçen yıl nisan ayında da Rus model Yana Mazanova ile aşk yaşamaya başlamıştı.

 

 



Etiketler: