Hazal Kaya Anne Olduktan Sonra Yaşadığı Büyük Değişimi Anlattı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü oyuncu Hazal Kaya Alem dergisinden Tuvana Büyükçınar'ın sorularını yanıtlarken, anne olduktan sonra yaşadığı değişimi anlattı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü oyuncu Hazal Kaya Alem dergisinden Tuvana Büyükçınar'ın sorularını yanıtlarken, anne olduktan sonra yaşadığı değişimi anlattı. Son dönemde yaptığı paylaşımlar ve açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Alem dergisinin Instagram sayfasından 23 Nisan özel canlı yayında Tuvana Büyükçınar'ın sorularını yanıtlarken anne olduktan sonra yaşadığı değişimi anlattı.

 

Belli ki Fiko net bir insan olacak! 

 

Anne olduktan sonra yaşadığı değişimi anlatan ünlü oyuncu "Anne olduktan sonra duygusallaştım. Umutsuzluğa düşme hakkımız yok.” Oğlu Fikret Ali’nin müziğe tepki verdiğini anlatan Kaya, “Karnımdayken de müzik çalarsa tekme atardı. Şimdi annem çeşitli müzikler dinletiyor. Beğenmediği bir şarkı olunca Fiko ağlayıp değiştirtiyor. Belli ki net bir insan olacak" ifadelerini kullandı.