Hazal Kaya Bülent Şakrak'ın Oğlu Ali'nin Doğum Gününü Böyle Kutladı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Hazal Kaya, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Bülent Şakrak ile Ceyda Düvenci'nin oğlu Ali'nin doğum gününü kutladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Hazal Kaya, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Bülent Şakrak ile Ceyda Düvenci'nin oğlu Ali'nin doğum gününü kutladı. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Hazal Kaya, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Bülent Şakrak ile Ceyda Düvenci'nin oğlu Ali'nin doğum gününü kutladı. 

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda "Hazal Kaya, Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak çiftinin oğlu Ali'nin doğumgününü yaptığı paylaşımla kutladı: İyi ki doğdun Ali'm! Yaşadığım sürece kafanı çevirdiğin her yerde, ihtiyacın olduğu her an orda olacağım. Daha çok eğlenicez küçük adam! Seni çok seviyorum...Halan..." ifadelerini kullanan ünlü oyuncu sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım;

 

Hazal kaya ali nin dogum gununu kutladi