Hazal Kaya'dan Doğum Sonrası Zayıflama Yorumu! Kilo Almak Umrumda Olmazdı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Hazal Kaya önceki gün Selahattin Paşalı ile Melike Şahin konserinde görüntülenirken doğum sonrası kilo vermesiyle ilgili soruya verdiği yanıtla gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Hazal Kaya önceki gün Selahattin Paşalı ile Melike Şahin konserinde görüntülenirken doğum sonrası kilo vermesiyle ilgili soruya verdiği yanıtla gündem oldu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Hazal Kaya önceki gün Selahattin Paşalı ile Melike Şahin konserinde görüntülenirken doğum sonrası kilo vermesiyle ilgili soruya verdiği yanıtla gündem oldu. 

 

Yakın dostu Selahattin Paşalı ile birlikte Melike Şahin'i dinlemeye giden Hazal Kaya, kendilerini görüntüleyen basın mensuplarıyla sohbet etti. Oyuncu, "Doğumdan sonra ilk defa dışarı çıkıyorum. 'Doğum kilolarını çabuk vermişsiniz' şeklinde tepkiler oluyor. Lütfen kadınlara şunu demeyin. Herkes istediği gibi görünebilir. Ben biraz da proje için zayıflamaya özen gösterdim. Yoksa inanın kilo almak umurumda bile olmazdı" ifadelerini kullandı. Habertürk'ten Atakan Makar'ın haberine göre; Hazal Kaya ile yakın arkadaşı Selahattin Paşalı, önceki gün Melike Şahin'i Harbiye'de dinlemeye gitti. Konser öncesi muhabirlerin sorularını yanıtlayan Kaya, "Melike benim çok yakın arkadaşım. Onu dinlemeye geldim. Doğumdan sonra ilk defa dışarı çıkıyorum. 'Doğum kilolarını çabuk vermişsiniz' şeklinde tepkiler oluyor. Lütfen kadınlara şunu demeyin. Herkes istediği gibi görünebilir. Ben biraz da proje için zayıflamaya özen gösterdim. Yoksa inanın kilo almak umurumda bile olmazdı" dedi.

 

"YORUM YAPACAK KADAR BİLGİM YOK”

 

Disney Plus, 2 Temmuz'da Türk yapımı dizi ve filmleri dijital platformdan kaldırmasının ardından 'Atatürk' dizisini de yayınlamama kararı almıştı. Konu hakkında konuşan oyuncu, "Yorum yapacak kadar bilgim yok, olsaydı söylerdim. Bilmiyorum. Proje çekilirken çok heyecanlanmıştık, yakın arkadaşlarımız oynadı. Ben izlemek istiyorum. Nerede ve nasıl yayınlandığıyla çok ilgilenmiyorum" ifadelerini kullandı. Çiçeği burnunda baba Selahattin Paşalı ise, "İşimi, ailemi ve kızımı çok seviyorum. Hâlâ şoktayım. Pera'dan sonra daha çok olgunlaştım. Başkalarının hayatlarını daha çok düşünmeye başladım" şeklinde konuşarak mutluluğunu dile getirdi.



Etiketler: