Hazal Kaya İmaj Değiştirdi! Yeni İmajı Beğeni Topladı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Hazal Kaya sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda yenilediği imajını takipçileriyle paylaştı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Hazal Kaya sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda yenilediği imajını takipçileriyle paylaştı. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Hazal Kaya sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda yenilediği imajını takipçileriyle paylaştı

 

hazal kaya imaj degistirdi yeni imaji gundem oldu

 

Yeni imajı beğeni topladı!

 

Hazal Kaya, imaj değişikliğine giderek saçlarını küt kestirdi. Oyuncu, yeni imajını da takipçileriyle paylaştı. Kendisi gibi oyuncu olan Ali Atay ile mutlu bir evlilik sürdüren; Fikret ve Leyla adında iki çocuğu bulunan Hazal Kaya, radikal bir karar aldı. Uzun bir süredir saçlarını uzun kullanan Hazal Kaya, imaj değişikliğine giderek görünümünü değiştirdi. Saçlarını küt bir şekilde kestiren Hazal Kaya, yeni imajını da sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı.



Etiketler: