Hazal Kaya'nın Ozan Güven Yorumu Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Hazal Kaya, Twitter sayfasından yayınladığı paylaşımda sevgilisini darp eden Ozan Güven ile ilgili yorumlarda bulunurken kullandığı ifadeler sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Hazal Kaya, Twitter sayfasından yayınladığı paylaşımda sevgilisini darp eden Ozan Güven ile ilgili yorumlarda bulunurken kullandığı ifadeler sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalar ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Hazal Kaya, Twitter sayfasından yayınladığı paylaşımda sevgilisini darp eden Ozan Güven ile ilgili yorumlarda bulunurken kullandığı ifadeler sosyal medyada gündem oldu.

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Ya ben şuna takılıyorum,ne zannediyosunuz mesela bu kadın,çocuk,hayvan döven öldürenlerin 3 kolu 5bacağı mı var? Hepsi toplumdan soyutlanmış psikopatlar mı?Asla!Çoğu çevresinden saygı,sevgi,takdir gören birileri...Önümüzdeki örnekte olduğu gibi... " ifadelerini kullanan ünlü oyuncu bu paylaşımıyla takipçilerinden yoğun destek gördü. 

 

İşte o paylaşım;