Hazal Kaya Sandık Müşahitliği Yapacağını Açıkladı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Hazal Kaya Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda sandık müşahitliği yapacağını açıkladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Hazal Kaya Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda sandık müşahitliği yapacağını açıkladı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Hazal Kaya Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda sandık müşahitliği yapacağını açıkladı. 

 

Cumhurbaşkanlığı seçiminde kazanan çıkmayınca, YSK ikinci turun 28 Mayıs'ta yapılmasına karar verdi. Seçime 5 gün kala siyasi liderler çalışmalarını sürdürürken ünlü isimler takipçilerine sosyal medya hesaplarından oy çağrısında bulunuyor. Pazar günkü seçimde müşahit olacağını açıklayan ünlü oyuncu Hazal Kaya, "Sandık başında süt sağacağımı düşünmezdim bu da olacak" dedi. Türkiye ikinci tura kalan ve 28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanı seçimine hazırlanıyor.İkinci turda Millet İttifakı'nın adayı CHP Genel Başkanı ile Cumhur İttifakı'nın adayı Recep Tayyip Erdoğan yarışacak. Sandıklarda yeterli sayıda müşahit ve görevli bulundurulması konusu da tartışılmaya devam ediyor. Ünlü oyuncu Hazal Kaya, sosyal medya hesabından ikinci turda müşahit olacağını duyurdu. Kaya, “Ben müşahit oldum. Defterimi kalemimi aldım online müşahitlik eğitimimin başına oturacağım" dedi. Oyuncu sözlerine "Sandık başında süt sağacağımı düşünmezdim bu da olacak. Her şey çocuklarımızın, gençlerimizin geleceği için. Siz de müşahit olun hadi benim canlarım" diyerek devam etti.

 

hazal kaya sandik musahitligi yapacak