Hazar Ergüçlü'den Çarpıcı Açıklamalar! Göz Önünde Olmak Yıpratıcı!

Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü L'Officiel dergisine açıklamalarda bulunurken çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü L'Officiel dergisine açıklamalarda bulunurken çarpıcı ifadeler kullandı. Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü L'Officiel dergisine açıklamalarda bulunurken çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Hazar Ergüçlü L’Officiel dergisinin temmuz sayısına konuştu. İşte yaptığı çarpıcı açıklamalardan satır başları..

 

Bir sürü şeyi hafife aldığım, takmadığım, daha az umursadığım kendimle barışık olduğum bir dönemdeyim.

 

Beni nasıl gördüklerine, nasıl göründüğüme takardım. Artık canımın istediği her şeyi yapıyorum. Bu rahatlık, birden, aniden geldi ve üzerime oturdu.

 

Göz önünde olmak yıpratıcı. Özellikle kırılgan bir yapın varsa. Çelik gibi sinir lazım.

 

PROFESYONEL DESTEK ALMAK ŞART' 

 

İnsan her zaman en parlak döneminde olmuyor. İki yıl işler iyi gidiyor, iki yıl gitmiyor. Bu eksik hissetmene neden olabiliyor. Profesyonel destek almak şart.

 

Pek dışarı çıkmıyorum, çok az insanla görüşmeyi tercih ediyorum. Tek başınalıktan mutluyum.

 

Söz konusu kendime iyi gelmekse basıp gidiyorum ama ikili ilişkilerde basıp gidemiyorum, sorunu çözene kadar oradayım. Öylece bıraktığını düşünsene. Nasıl da üzücü. Bazen büyük meseleler için zamana ihtiyaç duyar insan, sürse de bir çeşit barış imzalanmalı bence.

 

HEMEN UNUTUR, ANINDA AFFEDERİM' 

 

Hemen unutur, anında affederim. Asla affetmem dediğim bir şey yok. 

 

Ne hakkında büyük konuştuysam başıma geldi, ben de yaptım. Yadırgadığım ayıpları bir bir yaptım hem de! Yeri geldi insanların kalbini kırdım, yeri geldi istemsizce üzdüm. Hayat böyle bir ş