Hazar Ergüçlü'den Sütyensiz Protesto! Ahmet Çakar'a Tepkisini Böyle Gösterdi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü, sevgilisi Onur Ünlü'nün yeni filmi "Bomboş"un setinden yaptığı sütyensiz paylaşımı ile MHP eski milletvekili Ahmet Çakar'ın Melis Sezen ile ilgili sözlerini protesto etti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü, sevgilisi Onur Ünlü'nün yeni filmi "Bomboş"un setinden yaptığı sütyensiz paylaşımı ile MHP eski milletvekili Ahmet Çakar'ın Melis Sezen ile ilgili sözlerini protesto etti. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü, sevgilisi Onur Ünlü'nün yeni filmi "Bomboş"un setinden yaptığı sütyensiz paylaşımı ile MHP eski milletvekili Ahmet Çakar'ın Melis Sezen ile ilgili sözlerini protesto etti.  

 

Sütyensiz protesto!

 

Onur Ünlü’nün yeni filmi “Bomboş”un oyuncularından Hazar Ergüçlü, sette verdiği pozlarla gündeme oturdu. Eski MHP Milletvekili Ahmet Çakar geçtiğimiz günlerde bir canlı yayında oyuncu Melis Sezen’in giydiği kıyafetle ilgili “Sütyen yok. Göğüs dekoltesi göbeğe kadar inmiş. Bu ahlaksızlığın daniskası değil midir?” diyerek tepki çekmişti. Bu sözlerden sonra Melis Sezen’e destek veren isimlerden birisi ise Hazar Ergüçlü oldu.  Hazar Ergüçlü, kadrosunda yer aldığı “Bomboş” filminin setinde sütyensiz pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı.

 

İşte o paylaşım;

 

hazar erguclu den sutyensiz protesto