Hekimoğlu Dizisinin 40. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Başrollerinde Timuçin Esen, Damla Colbay, Aytaç Şaşmaz, Kaan Yıldırım, Okan Yalabık gibi isimlerin yer aldığı Amerikan House MD dizisinden uyarlanan Kanal D'nin sevilen yapımı Hekimoğlu dizisinin 40. bölüm fragmanı yayınlandı. 

 

Başrollerinde Timuçin Esen, Damla Colbay, Aytaç Şaşmaz, Kaan Yıldırım, Okan Yalabık gibi isimlerin yer aldığı Amerikan House MD dizisinden uyarlanan Kanal D'nin sevilen yapımı Hekimoğlu dizisinin 39. bölüm fragmanı yayınlandı. Amerika'da House M.D. ismiyle yayınlanan daha önce çalıştığı tüm hastanelerde disiplinsizliği yüzünden kovulan, bir ayağı kas ölmesi ve yanlış tedavi yüzünden sakat kalan alanında dünyanın en iyi doktorlarından biri olan Tıbbi tanı uzmanı Ateş Hekimoğlu'nun son şans olarak arkadaşının müdür olduğu bir hastanede göreve başlamasıyla gelişen olayların konu edildiği oyuncu kadrosunda Timuçin Esen, Okan Yalabık, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz, Ebru Özkan, Damla Colbay, Belçim Bilgin gibi oyuncuların yer aldığı Kanal D'nin sevilen yapımı Hekimoğlu dizisinin 40. bölüm fragmanı yayınlandı. 

 

Yapımcılığını Ojo Pictures'tan Kerem Çatay ve Ömer Özgüner'in yanı sıra Karga Seven Pictures'tan Ümmü Burhan'ın üstlendiği Kanal D'nin sevilen yapımı Hekimoğlu dizisinin 40. bölüm fragmanı yayınlandı. Yönetmen koltuğunda Hülya Gezer'in oturduğu, senaryosu Berkun Oya ve Banu Kiremitçi tarafından kaleme alınan Hekimoğlu dizisinin 40. bölüm fragmanı yayınlandı. Merakla beklenen dizinin fragmanı yayınlanırken, yayınlanan fragman sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

İşte Hekimoğlu dizisinin 40. bölüm fragmanı;