Helin Atik Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Helin Atik kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren sosyal medya fenomeni Helin Atik ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Helin Atik kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Helin Atik kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren sosyal medya fenomeni Helin Atik ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran sosyal medya fenomeni Helin Atik ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Helin Atik kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

helin atik kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Helin Atik kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Helin Atik kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren ve öne çıkan isimlerden olan Helin Atik diyetisyen olarak çalışmaktadır. Yaşamını İstanbul'da devam ettiren Helin Atik 21 Ekim tarihinde dünyaya gelmiştir. Tam yaşı bilinmese de 20'li yaşlarda olduğu tahmin edilmektedir. Burcu terazidir. Basketbol tutkusu bulunan sosyal medya fenomeni koyu bir Anadolu Efes taraftarıdır ve maçlarından sık sık paylaşım yapmaktadır. En sevdiği mevsim yaz olan sosyal medya fenomeni bunu "Kış sizin olsun yazı bana bırakın" sözleriyle dile getirmiştir. Piyano çalmayı çok sevmektedir. Gezmeyi ve yeni yerler keşfetmeyi bir yaşam felsefesi haline getirmiştir. Güzelliği ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan diyetisyen TFF'nin düzenlediği "Futbolda beslenme uzmanlığı 1. basamak kursu"na katılmıştır. Instagram'da dythelinatik ismiyle paylaşımlarına devam eden sosyal medya fenomeninin bu yazı hazırlanırken 64K takipçisi bulunmaktadır ve bu sayıyı yaptığı paylaşımlarla her geçen gün arttırmaktadır. 



Etiketler: