Hercai Dizisi Oyuncuları Bölüm Başı Ne Kadar Kazanıyorlar?

Youtube'da yayınladığı ilginç içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber İlginç Ama Gerçek, yayınladığı videosunda Hercai dizisi oyuncularının bölüm başı aldıkları ücretler konusunda detaylı bilgiler verdi. 

 

Youtube'da yayınladığı ilginç içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber İlginç Ama Gerçek, yayınladığı videosunda Hercai dizisi oyuncularının bölüm başı aldıkları ücretler konusunda detaylı bilgiler verdi. Son dönemde yayınladığı ilginç içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü Youtuber İlginç Ama Gerçek, yayınladığı videosunda Hercai dizisi oyuncularının bölüm başı aldıkları ücretler konusunda detaylı bilgiler verdi. 

 

Yayınladığı videosunda başrollerini Akın Akınözü ve Ebru Şahin'in paylaştığı ATV'nin fenomen dizisi Hercai'de yer alan oyuncuların bölüm başı ne kadar ücret aldıklarını açıklayan ünlü Youtuber bu konuda detaylı bilgiler verdi. Kısa sürede binlerce kez izlenen içeriğiyle ünlü Youtuber sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.