Hercai Dizisindeki Yağmur Sahnesi 12 Saat Sürdü!

Sosyal medyada yaptığı kültür sanat paylaşımlarıyla adından sık sık söz ettiren ünlü gazeteci Birsen Altuntaş, Twitter sayfasından Hercai dizisi ile ilgili ilginç bir habere imza attı. 

 

Sosyal medyada yaptığı kültür sanat paylaşımlarıyla adından sık sık söz ettiren ünlü gazeteci Birsen Altuntaş, Twitter sayfasından Hercai dizisi ile ilgili ilginç bir habere imza attı. Başrollerini Akın Akınözü, Ebru Şahin, İlay Erkök, Gülçin Santırcıoğlu, Serhat Tutumluer'in paylaştığı ATV'nin sevilen dizisi Hercai'nin Mardin'de devam eden çekimlerinde Ebru Şahin ile Akın Akınözü'nün öpüştükleri yağmur sahnesi için İstanbul'dan özel bir ekip getiren yapım ekibi, sadece bu çekimleri 12 saatte tamamladı. 

 

Konuyla ilgili Twitter sayfasından açıklama yapan ünlü gazeteci Birsen Altuntaş, çekimleri 12 saat süren yağmur sahnesi için "Hercai'deki yağmur sahnesi için İstanbul’dan Mardin’e özel ekip götürüldü. 12 saat süren çekimde Akın Akınözü ve Ebru Şahin 5-6 saat boyunca yağmurda kaldı. Oyuncular ateş başında battaniyelere sarılı şekilde ısınarak bir sonraki sahnelerine hazırlandı." ifadelerini kullanırken bu haberi ile Hercai hayranlarından yoğun ilgi gördü. 

 

İşte Mardin'de yağmur yağdıran Hercai ekibinin gerçekleştirdiği o çekimlerden bir kaç kare;