Hık Demiş Michael Jackson'un Burnundan Düşmüş!

Michael Jackson’un yeğeni Jaafar Jackson, “Pop Kralı”nın hayatını konu alan biyografik filmde oynuyor. Sosyal medya platformlarında yayınlanan ilk görseller, izleyenlerin nefesini kesti: Çünkü Michael Jackson ile yeğeni Jaafar iki su damlası kadar birbirlerine benziyorlar.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

Onun adı Jaafar Jackson. Michael Jackson’un yeğeni. Adı “Michael” olan biyografi filminde amcasını canlandıracak. Filmin yapımcısı şirket, pop kralının hayranlarını ateşlemek için sosyal medyada filmin ilk görüntülerini yayınladı. 27 yaşındaki Jaafar Jackson’un amcasıyla çarpıcı benzerliği büyük olay oldu. Jaafar bu benzerliği daha da öteye götürmek içiV yakalı tişörtün üstüne beyaz bir gömlek ve altına siyah bir pantolon giydi ve saçlarını da at kuyruğu şeklinde kestirdi.

 

Jaafar Jackson’un başrolünü oynadığı “Michael” belgeseli 2025 Nisan’ında gösterime girecek. Ancak görseller Jaafar’ın adımlarının, danslarının, okuduğu şarkıların neredeyse bire bir Michael Jackson’u anımsattığı gözleniyor. Filmin yapımcısı Graham King, “Fiziki benzerliğin ötesinde bir şey bu. Sanki Michael Jackson’un ruhu geri dönmüş gibi. Büyülenmemek mümkün değil” dedi.