Hilal Altınbilek Bodrum'da Tekne Turunda Ünlü İşadamıyla Görüntülendi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Hilal Altınbilek, seyahat kısıtlamalarının kalkmasının ardından gittiği Bodrum'da ünlü işadamıyla tekne turunda görüntülendi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Hilal Altınbilek, seyahat kısıtlamalarının kalkmasının ardından gittiği Bodrum'da ünlü işadamıyla tekne turunda görüntülendi. Son dönemde adı rol arkadaşı Kerem Alışık ile anılan ünlü oyuncu Hilal Altınbilek, seyahat kısıtlamalarının kalkmasının ardından gittiği Bodrum'da ünlü işadamıyla tekne turunda görüntülendi.

 

Normalleşme sürecinin başlamasının ardından tatile çıkan 'Bir Zamanlar Çukurova'nın Züleyha'sı Hilal Altınbilek, iş insanı David Nahmiyas ile tekne turunda görüntülendi. Geçtiğimiz haftalarda adı rol arkadaşı Kerem Alışık ile aşk dedikodularına karışan Hilal Altınbilek, koronavirüs kısıtlamaları sonrası soluğu Bodrum'da aldı. Türkbükü'nde tekneyle gezintiye çıkan Hilal Altınbilek, iş insanı David Nahmiyas ile bir araya geldi. İkili uzun süre sohbet etti. İş insanı David Nahmiyas ile Bodrum'da bir araya gelen Altınbilek kafaları karıştırdı. Çiftin aralarında aşk olup olmadığı ise henüz bilinmiyor.