Hilal Altınbilek'den Metin Hara Açıklaması! Ayrılığı Kabul Etti!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Hilal Altınbilek, önceki gün objektiflere yansırken, bir yıldır aşk yaşadığı Metin Hara ile ayrıldıklarını açıkladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Hilal Altınbilek, önceki gün objektiflere yansırken, bir yıldır aşk yaşadığı Metin Hara ile ayrıldıklarını açıkladı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Hilal Altınbilek, önceki gün objektiflere yansırken, bir yıldır aşk yaşadığı Metin Hara ile ayrıldıklarını açıkladı. 

 

Anlaşarak ayrıldık!

 

Son olarak Bir Zamanlar Çukurova dizisinde rol alan oyuncu Hilal Altınbilek, tam bir yıldır yazar ve eğitmen Metin Hara ile birlikteydi. Oldukça mutlu oldukları görülen ve hatta evlenmeleri dahi beklenen Hilal Altınbilek ile Metin Hara, ilişkilerinde beklenmedik bir şekilde ayrılığı yaşamışlardı. Ünlü çiftin neden ilişkilerini sonlandırdıkları öğrenildi.Bir yıldır birlikte olan Metin Hara ve Hilal Altınbilek'in ayrıldığı iddia ediliyordu. Önceki gün muhabirlerle sohbet eden Hilal Altınbilek ayrılığı kabul etti ve anlaşarak ayrıldıklarını da açıkladı: "Konuşup anlaşarak ayrılma kararı aldık. Hiçbir sorun yok. Umarım ikimiz için de hayırlı olur"

 

hilal altinbilek metin hara ile ayrildiklarini kabul etti