Hindistan'da Bir Köpek 4 Aydır Morgun Önünde Sahibinin Dönmesini Bekliyor!

Hindistan’ın güney-doğusundaki Kannur kentinde, bir hasatenin ve onun bünyesindeki morgun önünde bir köpek 4 aydır sahibinin dirilip kendisine kavuşmasını bekliyor. Sahibinin ölümünü izleyen ilk günlerde yemekten-içmekten kesilen köpek gözlerini hastanenin giriş kapısından ayırmadan sahibinin döneceğini umuyor.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

Hastane görevlileri, “4 ay önce bir hasta geldi, köpeği ona eşlik ediyordu. Hasta öldü ve köpek onu morga götürülürken gördü” dedi, ekledi: “Köpek sahibinin hala içeride olduğunu sanıyor. Bırakıp gitmeyi reddediyor. Sahibinin er-geç döneceğine inanıyor.”

 

Köpek bazen hastanenin içinde dolaşıyor, sonra kapının önündeki yerine çömeliyor.Diğer sokak köpekleriyle iletişim kurmuyor. Zaman geçtikçe hastane personali onu benimsedi, Ramu adını verdi. Bir doktor düzenli olarak ona yemek hazırlıyor. Pek pirinç sevmediği anlaşıldı. Yumurta ve balığı tercih ediyor.

 

Hastane personeli sahibinin kim olduğunu belirlemek için çok çaba harcadı ama bir sonuca ulaşamadı. Köpek hala kimsenin bilmediği, belirleyemediği, belki çoktan toprağa gömülmüş veya yakılmış olan sahibini beklemeye devam ediyor…