Hintli Milyarderin Çılgınlığı! Kızının Düğünde Beyonce Sahne Aldı Oğlunun Düğününde Rihanna!

Hindistan’ın en zengin insanı olan Mukesh Ambani, oğlunun düğününü Rihanna’nın konseriyle renklendirdi.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

Ambani, 2018’de kızının düğününde 100 milyon dolar harcadı Beyonce’ye konser verdirdi. Oğlunun düğünü için de Rihanna, ilüzyonst David Blaine ve Bollywood yıldızı Diljit Dosanjli ile anlaştı. Düğünün konukları da en az sanatçılar kadar ünlü: Bill Gates, Mark Zuckerberg, Robert Iger (Disney’in patronu), İvanka Trump… Ayrıca çok sayıda politikacı, Bollywood yıldızları, kriket oyuncuları da davetliler arasında.

 

Babasına ait “Reliance Industries” bünyesindeki bir çok şirketin yönetim kurullarında görev yapan 28yaşındaki Anant Ambani, Hintli bir sanayicinin 29 yaşındaki kızı Radhika Merchant ile evleniyor. Çiftin asıl düğünü bu yıl, daha sonraki aylarda olacak ama şimdiden 3 gün 3 gece süren eğlence düzenlendi.

 

Eğlenceler 50 bin kişiye ikramıyla başladı. Hint gelenekleri uyarınca Mukesh Ambani, eşi Nita, oğulları Anant ve gelin adayı Radhika, bizzat yemek servisi yaptılar Bu ilk yemeğin davetlilerini Ambani ailesinin işletmelerinin beşiği olan Jamnagar kenti halkı oluşturdu.

 

Ambani ailesi ayrıca bu evliliği kutsamak için Jamnagar’da devasa bir Budist tapınakları kompleksi inşa ettirdi 66 yaşındaki Mukesh Ambani, petrol ve telekomünikasyon sektörlerinde faaliyet gösteren “Reliance Industries” grunun patronu. “Forbes”in milyarderler listesinde, açık ara Asya’nın en varlıklı kişisi olarak yer alıyor. Serveti 114 milyar doların üstünde bulunuyor.