Hollywood'un Yeni Gözdesi Sydney Sweeney!

'Immaculate' ve 'Euphoria' gibi korku filmlerinin yıldızı 26 yaşındaki Sydney Sweeney, Hollywood’un en çok konuşulan oyuncusu haline geldi.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

Hemen belirtelim; genç yıldız sadece korku filmlerinde değil romantik komedi filmlerinde de başarısıyla dikkatleri çekiyor. O kadar ki, özel yaşamından yeni film projelerine kadar onu konu alan her haber medyada geniş yer buluyor. Bunun 3 nedeni bulunuyor:

 

1-Son derece yetenekli bir aktrist: Sydney Sweeney, he türlü filmde oynayabilecek, oynayabilen bir yeteneğe sahip.  Henüz 30 yaşına bile gelmeden böylesine bir kariyere ulaşmak her oyuncunun başarabileceği bir şey değil. Üstelik bunun daha bir başlangıç olduğu Hollywood yazarlarınca ifade ediliyor.  Yakında, 1968’da Jane Fonda’nın oynadığı “Barbarella” filminin yeni versiyonunda hayranlarının karşısına çıkacağı belirtiliyor.

 

2-Güzelliği ile büyülüyor:  Fiziği, güzelliği nedeniyle ünlü markalar onu reklam yüzü yapmak için yarışıyor. Kerastase, Miu-Miu ve Armani  şimdiden sözleşmeler imzaladılar bile.

 

3-Çelik gibi iradesi olan bir genç kadın: Sydney Sweeney, bir süs bebeği değil. Çelik gibi bir iradesi, kolay kolay bükülemeyen bir gücü var.  Arabası arıza yaptığında onarmak için bir alet çantasını hiç yanından ayırmıyor. Örneğin, 1969 model Ford Bronco aracını bizzat tepeden tırnağa yenileyip keyifle direksiyonuna geçti. Bir mekanik ustası olmakla yetinmiyor; imzalayacağı sözleşmeleri bizzat satır satır inceliyor, aldatılmaya veya dolandırılmaya karşı önlem. Bu nedenle 2020’de kendi yapım şirketi “Fifty-Fifty”yi kurdu.



Etiketler: