Hollywood Yıldızı Olivia Munn Göğüs Kanserine Yakalandı!

Aktrist Olivia Munn, hastalığını İnstagram hesabından duyurdu. Sanatçı 2023’te bir çok testten geçtiğini, hepsinin de negatif sonuç verdiğini, ancak yine de göğüs kanserinin ortaya çıktığını anlattı.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

Munn, “Son 10 ayda 4 ameliyat geçirdim. O kadar uzun süre yatağa çivili kaldım ki, sayamam bile. Kanserle, tedavisiyle, hormonlarla ilgili o kadar çok şey öğrendim ki, bir gün bunlarla uğraşacağım aklımın ucundan bile geçmezdi” dedi.

 

Munn, bu açıklamalarına hastanede, yatağında çekilmiş bir çok fotoğraf ekledi. 43 yaşındaki aktrist cesaretini, soğukkanlılığını ve onurunu yitirmemek için elinden geleni yapıyor: “Kansere yakalandığımı öğrenince 2 kez ağladım. Sonra kendimi toparladım, duygularımı bastırmayı öğrendim. Gücüm olduğu sürece insanların beni ziyaret etmelerine izin verdim, giyinip dışarı çıkmak, küçük çocuğumu parka götürmek için gücümü zorladım. Teşhisten, kaygıdan, tedaviden, ağrılarımı dindirmek için kullandığım ilaçlardan çocuğuma hiç söz etmedim.”

 

Munn, 4 testi de negatif çıkmasına rağmen mamografi çektirmesinde ısrar eden doktoruna şükranlarını ifade etti, “Mamografime bakınca göğüs kanserine yakalanma riskimin yüzde 37 olduğunu söyledi. Bunun üstüne MR çektiler, sonra ultrason ve biyopsi yapıldı. İki göğsümde de B tipi kanser olduğu belirlendi. Bu, son derece agresif ve hızla ilerleyen bir kanser türü. Sonra 2 göğsümü de aldılar. Bir gün kendimi çok iyi hissettim ama erkesi gün 10 saat süren ameliyatın ardından kendimi bir hastane yatağında buldum.”

 

“X Men” filminin yıldızı yine de kendini şanslı sayıyor: “Erken teşhis sayesinde tedavi için çeşitli seçeneklerden birinde karar kılmam mümkün oldu. Bir gün bu durumla veya hastalıkla yüzleşmek zorunda kalabilecek tüm kadınların da benim kadar şanslı olmalarını diliyorum.”