Hudutsuz Sevda Dizisine Ä°ki Yeni Oyuncu Daha Dahil Oluyor! Ä°ÅŸte O Ä°simler!

FOX TV'de PerÅŸembe akÅŸamları ekrana gelen baÅŸrollerinde Burak Sevinç, Deniz Can AktaÅŸ, Miray Daner, Burak Sergen gibi isimlerin yer aldığı Hudutsuz Sevda dizisinin kadrosuna iki yeni oyuncu daha dahil oldu. 

 

Yapımcılığını MedYapım’ın, yönetmenliÄŸini Murat Öztürk’ün üstlendiÄŸi, senaryosunu Bahadır Özdener’in kaleme aldığı FOX’un sevilen dizisi “Hudutsuz Sevda”nın kadrosuna iki yeni isim dahil oluyor. Yapımcılığını MedYapım’ın, yönetmenliÄŸini Murat Öztürk’ün üstlendiÄŸi, senaryosunu Bahadır Özdener’in kaleme aldığı FOX’un sevilen dizisi “Hudutsuz Sevda”nın kadrosuna iki yeni isim dahil oluyor.

 

PerÅŸembe günlerinin vazgeçilmezlerinden olan, iddialı hikayesi ve güçlü kadrosuyla seyirciyi ekrana kilitlemeye devam eden dizinin kadrosuna 9.bölüm itibarıyla Cemal Hünal ve Tülay Günal katılıyor. Cemal Hünal, Hudutsuz Sevda’da Türkiye’nin en büyük armatörlerinden birinin veliahtı olan Kaya Marten karakterine, Tülay Günal ise Dursun Leto’nun eÅŸi olan Nergiz Leto karakterine hayat verecek. Nedime Leto’nun yeÄŸeni olan Kaya Marten, çocukluÄŸundan beri dövüÅŸ sporlarına ilgisi olan, çok iyi at binen, uzak doÄŸu sporlarının neredeyse tamamını üst düzeyde bilen, çok iyi silah kullanan, güçlü, nüktedan ve ürkütücü bir karakterdir. Uzun yıllardır deniz ticaretiyle meÅŸgul olan Martenlerin sayısız gemileri, dünyanın her yerinde güçlü iliÅŸkileri vardır.

 

Dursun Leto’nun eÅŸi olan Nergiz Kiran Leto ise ihtiraslı, güçlü, zeki ve karanlık bir karakterdir. Zamanı geldiÄŸinde Leto Hanedanı’nı kendi evlatlarının yönetmesini isteyen Nergiz Leto; Amerika’da okuyan oÄŸlu ile Zeynep’in niÅŸanlanmasını istemiÅŸ, bu talebi kabul olmayıp oÄŸlu Yavuz’un Leyla ile niÅŸanlandırılacağını öÄŸrendiÄŸinde kendini aÅŸağılanmış hissederek korkunç bir kayınvalideye dönüÅŸmüÅŸtür. Nergiz ihtirasını, gücünü, zekasını zarafetiyle süslerken ona ve ailesine düÅŸmanlık edenlere kim olurlarsa olsun merhamet göstermeyen, acımayan çok güzel bir “ana”dır. Bir gün dul kalsa, ailesinin gayri meÅŸru gücünü o yönetecektir. Deniz Can AktaÅŸ, Miray Daner, Esra DermancıoÄŸlu, Burak Sevinç, Asuman Dabak ve Burak Sergen gibi baÅŸarılı isimleri kadrosunda buluÅŸturan Hudutsuz Sevda, her PerÅŸembe saat 20.00’de FOX’ta.