Hülya Avşar 12 Milyon TL'lik Teklifi Reddetti!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sanatçı Hülya Avşar önceki gün bir mekana girerken görüntülenirken, kozmetik firmasının 12 milyon TL'lik teklifini reddettiği ortaya çıktı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sanatçı Hülya Avşar önceki gün bir mekana girerken görüntülenirken, kozmetik firmasının 12 milyon TL'lik teklifini reddettiği ortaya çıktı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sanatçı Hülya Avşar önceki gün bir mekana girerken görüntülenirken, kozmetik firmasının 12 milyon TL'lik teklifini reddettiği ortaya çıktı.

 

Serveti reddetti!

 

Milliyet’in haberine göre; Bir kozmetik firmasıyla görüşmeye gittiği öğrenilen 58 yaşındaki şarkıcıya, reklam kampanyasının yüzü olması için teklif geldiği iddia edildi. Hülya Avşar’a söz konusu firmadan 12 milyon TL'lik teklif yapıldığı öğrenilirken, sanatçının ise bu teklifi kabul etmediği ve düşünmek için zaman istediği ileri sürüldü. 

 

hulya avsar serveti reddetti