Hülya Avşar'dan Dikkat Çeken Açıklama! Artık Konuşmaktan Yalama Oldum!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar, önceki gün objektiflere yansırken dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar, önceki gün objektiflere yansırken dikkat çeken açıklamalar yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar, önceki gün objektiflere yansırken dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

 

Hülya Avşar, geçtiğimiz gün Yeniköy'de yürüyüş yaparken görüntülendi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla adından söz ettiren Avşar, gazetecileri fark edince "Artık konuşmaktan yalama oldum, bir süre konuşmama kararı aldım" dedi. Habertürk'ten Eren Güler'in haberine göre; Hülya Avşar, dün sabah Yeniköy'de objektiflere yansıdı. Haftanın belirli günleri Tarabya ve Bebek arasında yürüyüş yapan Avşar, muhabirleri fark edince sergilediği davranışlarla dikkat çekti. Bir anda arkasını dönerek objektiflerden kaçan 59 yaşındaki ünlü isim, "Aman aman, sakın beni çekmeyin. Ben bir süre çekilmek ve konuşmak istemiyorum, lütfen" diyerek kaçmaya başladı.

 

"KONUŞMAMA KARARI ALDIM”

 

Tepkisi karşısında şaşıran muhabirlere "Neden?" sorusunun yanıtını da veren Hülya Avşar, "Artık konuşmaktan yalama oldum, bir süre konuşmama kararı aldım. Zaten yaptığım işleri herkes görüyor, benim anlatmama gerek yok" ifadelerini kullandıktan sonra hızlıca oradan uzaklaştı.



Etiketler: