Hülya Avşar'dan Öykü Karayel'in Bir Başkadır Dizisindeki Oyunculuğuna Övgü!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu ve şarkıcı Hülya Avşar, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Öykü Karayel'in Berkun Oya'nın yazıp yönettiği Bir Başkadır dizisindeki oyunculuğuna övgüler yağdırdı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu ve şarkıcı Hülya Avşar, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Öykü Karayel'in Berkun Oya'nın yazıp yönettiği Bir Başkadır dizisindeki oyunculuğuna övgüler yağdırdı. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu ve şarkıcı Hülya Avşar, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Öykü Karayel'in Berkun Oya'nın yazıp yönettiği Bir Başkadır dizisindeki oyunculuğuna övgüler yağdırdı.

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "O kadar çok övgü duydum ki Öykü Karayel’le ilgili, merakla baktım diziye bırakamadım. Öykü, oyunculuğun bende saygı uyandırdı. Seni, diğer oyuncuları ve tüm ekibi tebrik ediyorum." ifadelerini kullanan Avşar bu paylaşımıyla takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım;