Hülya Avşar'dan Sen Aşk Mısın Açıklaması! Bu Kadar Sevileceğini Bilmiyordum!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar önceki gün objektiflere yansırken, yeni çıkardığı "Sen Aşk Mısın" şarkısı için dikkat çeken açıklamalara imza attı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar önceki gün objektiflere yansırken, yeni çıkardığı "Sen Aşk Mısın" şarkısı için dikkat çeken açıklamalara imza attı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar önceki gün objektiflere yansırken, yeni çıkardığı "Sen Aşk Mısın" şarkısı için dikkat çeken açıklamalara imza attı.  

 

Bu kadar sevileceğini bilmiyordum!

 

Yeni şarkı çıkaran Hülya Avşar'dan itiraf: Bu kadar sevileceğini ben de beklemiyordum. Önceki gün stüdyodan çıkarken görüntülenen Hülya Avşar, gazeteciler ile ayaküstü sohbet etti. Yeni çıkardığı 'Sen Aşk mısın?' adlı şarkısı hakkında konuşan Hülya Avşar, samimi açıklamalarda bulundu. Avşar kızı, 'Şarkım çok sevildi, ne yalan söyleyeyim bu kadarını ben de beklemiyordum' dedi. 



Etiketler: