Hülya Avşar İddialı Sahne Kostümü İle Beğeni Topladı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Hülya Avşar önceki gün Bodrum'da sahne alırken iddialı sahne kostümü ile hayranlarından tam not aldı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Hülya Avşar önceki gün Bodrum'da sahne alırken iddialı sahne kostümü ile hayranlarından tam not aldı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Hülya Avşar önceki gün Bodrum'da sahne alırken iddialı sahne kostümü ile hayranlarından tam not aldı. 

 

Milliyet gazetesinin haberine göre; Şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar, geçtiğimiz gün Bodrum'da bir otelde konser verdi. Avşar, rezervasyonun günler öncesinden dolduğu gecede dekolteli elbisesi ve fit haliyle dikkat çekti. Türk müziğin efsane isimlerinden Hülya Avşar, bayramın üçüncü günü Bodrum Bardakçı Koyu’nda yer alan bir otelde sahne aldı. Rezervasyonun günler öncesinden dolduğu konsere Melih Yazgan imzalı, siyah, derin göğüs dekolteli bir elbiseyle çıkan Hülya Avşar; fit fiziği, güzelliği ve bitmek bilmeyen enerjisi ile herkesi kendine hayran bıraktı.

 

ÜÇÜNCÜ KEZ YÖNETMEN KOLTUĞUNA OTURACAK

 

Sahne öncesi basın mensupları ile bir araya gelen Avşar’ın 22 Temmuz’da bu seneki üçüncü yeni şarkısını çıkaracağı, klip yönetmenliği de kendisinin yapacağı öğrenildi. Daha önce 'Sensiz Kaldım' klibini yöneten, sonra da 'Selfi' filmi için yönetmen koltuğuna oturan Hülya Avşar, üçüncü kez yönetmen koltuğuna oturacak.

 

hulya avsar iddiali sahne kostumu ile begeni topladi



Etiketler: