Hülya Avşar İzzet Yıldızhan'ın Külot Açıklamasına Tepki Gösterdi!

Hülya Avşar İzzet Yıldızhan'ın külot açıklaması için neler söyledi? Geçtiğimiz haftalarda yaptığı simit açıklamasıyla gündemde olan ünlü şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar, İzzet Yıldızhan'ın külot açıklamasına tepki gösterdi. Peki Hülya Avşar İzzet Yıldızhan'ın külot açıklaması için neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Hülya Avşar İzzet Yıldızhan'ın külot açıklaması için neler söyledi? Geçtiğimiz haftalarda yaptığı simit açıklamasıyla gündemde olan ünlü şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar, İzzet Yıldızhan'ın külot açıklamasına tepki gösterdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar, İzzet Yıldızhan'ın külot açıklamasına tepki gösterdi. Peki Hülya Avşar İzzet Yıldızhan'ın külot açıklaması için neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Hülya Avşar İzzet Yıldızhan'ın külot açıklaması için neler söyledi?

 

Simit açıklamasıyla büyük tepki gören Hülya Avşar İzzet Yıldızhan'ın kadınların sahne kıyafetleriyle ilgili söylediği "Sahneye külotla çıkmasınlar" açıklamasına tepki gösterdi. Avşar bu açıklama için "İsteyen çıkabilir demokrasi var" dedi. 

 

hulya avsar izzet yildizhan in simit aciklamasina tepki gosterdi