Hülya Avşar Yeni Sevgilisiyle İlk Kez Görüntülendi! Peki Hülya Avşar'ın Yeni Sevgilisi Kim?

Hülya Avşar'ın sevgilisi kim? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar, yeni sevgilisi ile ilk kez görüntülendi. Peki Hülya Avşar'ın sevgilisi kim? Cevaplar haberimizde..

 

Hülya Avşar'ın sevgilisi kim? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar, yeni sevgilisi ile ilk kez görüntülendi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar, yeni sevgilisi ile ilk kez görüntülendi. Peki Hülya Avşar'ın sevgilisi kim? Cevaplar haberimizde..

 

hulya avsar in yeni sevgilisi kim ilk kez goruntulendi

 

12 yıl sonra mutluluğu buldu!

 

İşte Hülya Avşar'ın yeni sevgilisi! Hülya Avşar 12 yıl sonra aşkı Cemal Güzelci ile buldu. Avşar ile bir süredir birlikte olduğu öğrenilen iş insanı Cemal Güzelci'yi ilk kez GÜNAYDIN görüntüledi. Çarşamba akşamı Yeniköy'deki Apartıman isimli mekana giden ikili, romantik bir akşam yemeği yedi. Yeni sevgili, Hülya Avşar'ı alnından öperken de görüntülendi. Hülya Avşar'ın yeni sevgilisi; iş insanı Cemal Güzelci! "Benim için her şey kısmet! Dil, din, ırk fark etmez, karşımdaki kişinin beni heyecanlandırması yeter" diyen sanatçı Avşar, sonunda aradığı aşkı bulmuş oldu.