Hülya Koçyiğit İle Selim Soydan Alışverişte Görüntülendiler!

Eski Fenerbahçe yöneticisi Selim Soydan ile Yeşilçam'ın duayen isimlerinden Hülya Koçyiğit önceki gün İstinye Park'ta alışverişte görüntülenirlerken, torunlarına hediye almaya geldiklerini söylediler. 

 

Eski Fenerbahçe yöneticisi Selim Soydan ile Yeşilçam'ın duayen isimlerinden Hülya Koçyiğit önceki gün İstinye Park'ta alışverişte görüntülenirlerken, torunlarına hediye almaya geldiklerini söylediler. Yeşilçam'ın efsane isimlerinden Hülya Koçyiğit ve eşi Selim Soydan, geride bıraktığımız gün İstinyePark'da objektiflere takıldı.

 

Çocuk giyim mağazalarının bulunduğu katta görüntülenen Koçyiğit ve Soydan vitrinleri incelerken karşılaştıkları muhabirlerin objektiflerine poz verdikten sonra uzun süre alışverişin keyfini çıkardılar. Torunları Neslişah Alkoçlar ve Engin Altan Düzyatan'ın çocuklarına hediye almaya geldiklerini "Torunlara hediye almaya geldik." diyerek dile getiren Hülya Koçyiğit ve Selim Soydan muhabirlere kolay gelsin diledikten sonra alışveriş turlarına kaldıkları yerden devam ettiler.

 

hulya kocyigit selim soydan istinyepark ta goruntulendiler