Hürriyet'te Bomba Ayrılık! İsmail Saymaz Gazete İle Yollarını Ayırdı!

Yaptığı gündem haberleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü gazeteci İsmail Saymaz, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımında 18 yıldır görev aldığı Hürriyet gazetesiyle yollarını ayırdığını belirtti. 

 

Yaptığı gündem haberleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü gazeteci İsmail Saymaz, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımında 18 yıldır görev aldığı Hürriyet gazetesiyle yollarını ayırdığını belirtti. Son dönemde sosyal medyada yaptığı yorumlarla dikkat çekmeyi başaran ünlü gazeteci İsmail Saymaz, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımında 18 yıldır görev aldığı Hürriyet gazetesiyle yollarını ayırdığını belirtti. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Bugün Hürriyet gazetesiyle yollarımızı ayırdık. 18 yıl önce bir üniversiteli olarak girdiğim bu binadan yetişkin bir gazeteci olarak ayrılıyorum. Birlikte çalıştığım, muhabirinden şöförüne, herkese teşekkür ederim. Sizlerden ve okurlarımdan çok şey öğrendim. Hakkınızı helal edin." ifadelerini kullanan ünlü gazeteci bu paylaşımıyla sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte İsmail Saymaz'ın o açıklaması;