İBB Teoman Konserine 300 Bin TL Ödedi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Teoman'ın İstanbul'un Fethi etkinlikleri kapsamında İBB'nin düzenlediği Maltepe konserinde sahneye çıkmak için 300 bin TL aldığı ortaya çıktı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Teoman'ın İstanbul'un Fethi etkinlikleri kapsamında İBB'nin düzenlediği Maltepe konserinde sahneye çıkmak için 300 bin TL aldığı ortaya çıktı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Teoman'ın İstanbul'un Fethi etkinlikleri kapsamında İBB'nin düzenlediği Maltepe konserinde sahneye çıkmak için 300 bin TL aldığı ortaya çıktı. 

 

300 bin TL aldı!

 

Ensonhaber'in haberine göre; İBB yönetiminin, İstanbul'un fethi kutlamaları için konser verdirdiği Teoman'a 300 bin lira ödeme yaptığı ortaya çıktı. İstanbul'un fethi kutlamaları için Maltepe'de bir etkinlik düzenleyen İstanbul Büyükşehir Belediyesi, bazı sanatçılarla anlaştı ve alanda konserler verildi. Bu isimlerden biri de uzun zamandır sahnelerde olmayan Teoman’dı. Konserlerin maliyetine ilişkin bilgiler de ortaya çıktı. İhale bilgilerine göre; Teoman'a tek konser için 300 bin liralık kaşe ödemesi yapıldı.

 

teoman ibb konserinden 300 bin tl aldi



Etiketler: