İbrahim Çelikkol'a Depremzede Bebek Asya Soruldu! 'Hiç Konuşulacak Konu Değil'!

Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol önceki gün sevgilisi Natali Yarcan ile Etiler'de görüntülenirken sorulan sorulara yanıt verdi. 

 

Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol önceki gün sevgilisi Natali Yarcan ile Etiler'de görüntülenirken sorulan sorulara yanıt verdi. Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol önceki gün sevgilisi Natali Yarcan ile Etiler'de görüntülenirken sorulan sorulara yanıt verdi. 

 

Milliyet gazetesinden Mesut Yılmaz'ın haberine göre; İbrahim Çelikkol, yardıma koştuğu 6 Şubat büyük deprem felaketinde, 8 günlük olan Asya bebek ve ailesini İstanbul’daki evinde yaklaşık 3 ay misafir etmişti. Önceki gün sevgilisi Natali Yarcan ile Etiler'de görüntülenen oyuncuya, Asya bebek ile ilgili soru soruldu. Ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol, 2017'de mimar sevgilisi Mihre Mutlu ile dünyaevine girmiş; ikili, 2019'da Ali adını verdikleri oğullarının dünyaya gelmesiyle ilk kez anne ve baba olma mutluluğu yaşamıştı. Ancak evlikiklerinde sorun yaşamaya başlayan ve aşk pozları mazide kalan ünlü çift, Mayıs 2022'de tek celsede anlaşmalı olarak evliliklerini sonlandırmıştı.

 

AŞKINI SOSYAL MEDYADAN İLAN ETTİ

 

Adı sık sık yakın arkadaşı Birce Akalay ile aşk dedikodularına karışan Çelikkol, 2023 yılının ilk gününde sevenlerine sürpriz yapmış ve Instagram hesabından Natali Yarcan ile romantik pozunu yayınlayarak birlikteliklerini ilan etmişti. İbrahim Çelikkol, önceki gün sevgilisi Natali Yarcan ile Etiler'de bir restorandan çıkarken objektiflere takıldı. Çelikkol, ayaküstü muhabirlerin sorularını yanıtlayarak "Okuduğum senaryolar var, görüştüğümüz işler var, netleşen bir şey yok ama hayırlısıyla yeni sezonda ekranlarda olmak istiyorum" diye konuştu.

 

"ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM”

 

İbrahim Çelikkol, 6 Şubat’taki büyük deprem felaketinde ilk günden bölgeye giderek arama kurtarma ekiplerine katılmıştı. Oyuncu daha sonra depremzede minik Asya ve ailesini İstanbul’daki evinde yaklaşık 3 ay misafir etmişti. Geçtiğimiz günlerde Adana’ya giden İbrahim Çelikkol, şimdi 8 aylık olan olan Asya bebeği ziyaret etmeyi ihmal etmemişti. Konuyla ilgili muhabirlerin sorularına Çelikkol, "Arkadaşlar hiç konuşulacak konular değil, çok teşekkür ederim" diyerek cevap verdi. Sevgililer, daha sonra araçlarına binerek oradan ayrıldı.