İbrahim Çelikkol Evini Açtığı Depremzede Bebek İle Buluştu!

Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol evini açtığı depremzede bebek ile buluştu. 

 

Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol evini açtığı depremzede bebek ile buluştu. Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol evini açtığı depremzede bebek ile buluştu. 

 

ibrahim celikkol depremzede bebek ile bulustu

 

Depremzede bebek ile buluştu!

 

HalkTV'de yer alan habere göre; Ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol’un 6 Şubat depreminde 8 günlük Asya bebek ve ailesini İstanbul’daki evinde 3 ay misafir ettiği ortaya çıktı. Çelikkol depremzede bebekle 6.5 ay sonra bir araya geldi. Bebeğin annesi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Asya 8 günlüktü bizi İstanbul’da evinde ağırladı. Bu yüzden benim kızımın biricik amcası" ifadelerini kullandı. 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremler tüm Türkiye'yi yasa boğmuştu. Depremin ilk gününden beri bölgeye giderek, arama kurtarma ekiplerine yardımcı olan İbrahim Çelikkol, gece gündüz demeden canla başla çalışmıştı. 1999 yılındaki Gölcük depremine İzmit’te yakalanan oyuncu, yaklaşık bir yıl çadırda kaldığını söylemişti. Başarılı oyuncu deprem bölgesine gittiğinde yardım elini uzattığı aileler arasında 8 günlük Asya bebek ve ailesi de vardı. Geçtiğimiz günlerde Adana’ya giden Çelikkol, şimdi 8 aylık olan Asya bebeği ziyarete gidince gerçek ortaya çıktı.

 

Bebeğin annesi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Bu dünyanın en güzel öncesi ve sonrası. Tam 6.5 ay sonra Asya'yla bir aradalar. Bu güzel yürekli adam depremde bize evini açtı. Asya 8 günlüktü bizi İstanbul’da evinde ağırladı. Bu yüzden benim kızımın biricik amcası." ifadelerini kullandı.