İbrahim Çelikkol İle Natali Yarcan Riva'da Birlikte Yaşıyorlar!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol, ile yazar Natali Yarcan'ın Riva'da bir aydır birlikte yaşadıkları iddiası magazin gündemine bomba gibi düşerken Mehmet Üstündağ konuyla ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol, ile yazar Natali Yarcan'ın Riva'da bir aydır birlikte yaşadıkları iddiası magazin gündemine bomba gibi düşerken Mehmet Üstündağ konuyla ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yer aldığı yapımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol, ile yazar Natali Yarcan'ın Riva'da bir aydır birlikte yaşadıkları iddiası magazin gündemine bomba gibi düşerken Mehmet Üstündağ konuyla ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Hürriyet’ten Mehmet Üstündağ konuyla ilgili bugün köşesinde şu ifadeleri kullandı: 

 

İlişkilerini gözlerden uzak yaşayan İbrahim Çelikkol ve Natali Yarcan, yılbaşını ünlü oyuncunun Riva’daki evinde kutladı. Yarcan’la evini yeniden dekore eden Çelikkol, bir aydır sevgilisi ile birlikte yaşıyor. İbrahim Çelikkol’un sosyetenin ünlü ismi Natali Yarcan ile birlikte olduğunu ilk benden duymuştunuz. İlişkilerini gözlerden uzak yaşayan çift, önceki gün birlikte ilk fotoğraflarını İbrahim Çelikkol’un takipçilerinin beğenisine sundu. Yakışıklı oyuncunun Riva’daki evinden paylaşılan fotoğrafla ilgili detaylar öğrendim. Biliyorsunuz Çelikkol, eşi Mihre Mutlu’dan boşandıktan sonra bu evi boşaltmış, Hadise-Mehmet Dinçerler çiftine kiralamıştı. Ancak rüya gibi ev, Hadise-Mehmet Dinçerler çiftine de uğurlu gelmemiş, çift kısa süren bir evliliğinden ardından boşanmıştı. İbrahim Çelikkol, aslında yeniden boş kalan evine geri dönmeyi düşünmüyordu. Ta ki Natali Yarcan ile tanışana kadar! Aradığı aşkı, yemek kitapları yazarı ve TV yüzü Natali Yarcan’da bulan oyuncu, bir ay önce sevgilisiyle birlikte Riva’ya yerleşmiş. Yarcan’la birlikte evi yeniden dekore eden Çelikkol, bu kez çok sevdiği evinde mutluluğu bulmuşa benziyor...