İbrahim Çelikkol Natali Yarcan İle Gezmelerde! Rahat Ol Aşkım!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol önceki gün sevgilisi Natali Yarcan ile objektiflere yansırken çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol önceki gün sevgilisi Natali Yarcan ile objektiflere yansırken çarpıcı ifadeler kullandı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol önceki gün sevgilisi Natali Yarcan ile objektiflere yansırken çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Rahat ol aşkım!

 

İbrahim Çelikkol, sevgilisi Natali Yarcan ile önceki akşam Karaköy'de görüntülendi. İlk kez görüntülenen çiftten Natali Yarcan panikledi. İbrahim Çelikkol ise sevgilisini "Rahat ol aşkım, saklayacak bir şeyimiz yok" sözleriyle sakinleştirmeye çalıştı. 5 yıllık eşi Mihre Mutlu ile evliliğini noktaladıktan sonra Natali Yarcan ile aşk yaşamaya başlayan İbrahim Çelikkol, geçtiğimiz günlerde sevgilisiyle romantik bir fotoğrafını paylaşarak ilişkisini duyurmuştu.

 

Habertürk'ten Eren Gürel'in haberine göre; çift, önceki akşam Karaköy'de ilk kez gazetecilerin objektiflere yansıdı. Baş başa yemek yiyen İbrahim Çelikkol ile Natali Yarcan, restoran çıkışında gazetecileri karşılarında görünce şaşkınlık yaşadı. Patlayan flaşlar karşısında panik yapan Natali Yarcan, arkasına dönerek yüzünü saklamaya çalıştı. Bunun üzerine İbrahim Çelikkol, Natali Yarcan’a “Ne yapıyorsun? Saklayacak bir şeyimiz yok, rahat ol aşkım" diyerek sarıldı ve birlikte poz verdi.