İbrahim Tatlıses Açıkladı! Yasemin Şefkatli İkiz Bebek Annesi Oluyor!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses katıldığı bir magazin programında yaptığı açıklamada gelini Yasemin Şefkatli'nin 2.5 aylık hamile olduğunu duyururken çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses katıldığı bir magazin programında yaptığı açıklamada gelini Yasemin Şefkatli'nin 2.5 aylık hamile olduğunu duyururken çarpıcı ifadeler kullandı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses katıldığı bir magazin programında yaptığı açıklamada gelini Yasemin Şefkatli'nin 2.5 aylık hamile olduğunu duyururken çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli ikiz bebek bekliyor. Ibrahim Tatlıses ve Derya Tuna’nın oğulları İdo Tatlıses, 2021’de sevgilisi Yasemin Şefkatli ile nikâh masasına oturmuştu. Geçen günlerde Yasemin Şefkatli’nin hamile olduğu haberleri yayılmış ancak çiftten konuyla ilgili herhangi bir açıklama gelmemişti.

 

“2,5 AYLIK HAMİLE”

 

İbrahim Tatlıses bir magazin programında gelini Yasemin’in hamileliğiyle ilgili konuştu. İbrahim Tatlıses “Yasemin, ikiz bebek bekliyor, bebeklerden biri kendisini saklamış ve iki gün önce kendisini gösterdi. Yasemin, 2,5 aylık hamile, cinsiyetleri henüz belli değil. Derya Tuna haberi öğrendiğinde gözyaşlarına boğuldu, çok mutluyuz” dedi.