Ä°brahim Tatlıses'in Aracına Çarpan Åžoförün Ä°fadesi Ortaya Çıktı! Kanında Alkol Tespit Edildi!

Sosyal medyada yaptığı trafik kazasıyla gündemde olan Ä°mparator lakaplı sanatçı Ä°brahim Tatlıses hastaneden taburcu olurken, aracına çarpan ÅŸoförün ifadesi ortaya çıktı. 

 

Sosyal medyada yaptığı trafik kazasıyla gündemde olan Ä°mparator lakaplı sanatçı Ä°brahim Tatlıses hastaneden taburcu olurken, aracına çarpan ÅŸoförün ifadesi ortaya çıktı. Sosyal medyada yaptığı trafik kazasıyla gündemde olan Ä°mparator lakaplı sanatçı Ä°brahim Tatlıses hastaneden taburcu olurken, aracına çarpan ÅŸoförün ifadesi ortaya çıktı. 

 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Ünlü sanatçı Ä°brahim Tatlıses'in de arasında bulunduÄŸu 3 aracın karıştığı kazanın ayrıntıları ortaya çıktı. Tatlıses'in aracına çarpan kamyon ÅŸoförü Gültekin G.'nin kanında alkol çıktı. Bodrum Cumhuriyet BaÅŸsavcılığı tarafından kazayla ilgili baÅŸlatılan soruÅŸturma kapsamında güvenlik güçlerince yapılan ilk incelemelerin sonuçlarına ulaşıldı

 

Edinilen bilgilere göre, kaza mahallinde ve Tatlıses'in aracına çarpan kamyonette arama yapıldı. Herhangi bir suç unsuruna rastlanmadı. Gültekin G.'nin (34) kullanımındaki iki adet cep telefonunda yapılan ön incelemede de herhangi bir suç unsuruna rastlanılamadı. Åžüpheli Gültekin G.'nin ifadesine de baÅŸvuruldu. Ä°fadesinde, 12 yıl önce Konya'dan Bodrum'a geldiÄŸini, babasına ait hurdacıda ÅŸoför olarak çalıştığını, kaza günü Ortakent bölgesine iÅŸ için gittiÄŸi sırada zeminin ıslak olması ve fren yapması sebebiyle arabasının kaydığını, olayda herhangi bir kusurunun olmadığını söyledi.

 

KANINDA ALKOL ÇIKTI

 

Gültekin G.'nin kan örneÄŸi de alındı. Yapılan incelemelerde Gültekin G.'nin kanında alkole rastlandı. 0.10 etonol tespit edilen Gültekin G.'nin kaza saati ile kan örneÄŸi alma saati göz önünde bulundurularak yasal sınırın altında olduÄŸu deÄŸerlendirmesi yapıldı.

 

3 ARAÇ KAZAYA KARIÅžTI

 

Bodrum merkezden Yalıkavak Mahallesi istikametine seyreden, içinde Tatlıses'in de bulunduÄŸu 35 GH 063 plakalı minibüs ve arkasında seyreden 48 BD 731 plakalı araç ile Yalıkavak'tan Bodrum merkeze ilerlediÄŸi öÄŸrenilen 48 BZ 087 plakalı kamyonet, hafif yağış nedeniyle kayganlaÅŸan yolda çarpıştı.

 

Çarpışmanın etkisiyle minibüs yoldan geri kayarak ÅŸarampolde kayalıklara sıkıştı. Kamyonetin de ön bölümü uçuruma doÄŸru kaydı. Çarpışmanın etkisiyle araçlarda çıkan yangın, çevredekiler tarafından söndürüldü.

 

AYAK TARAK KEMÄ°KLERÄ°NDE KIRIK OLUÅžTU

 

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine saÄŸlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler Tatlıses'in sıkıştığı minibüsü halatlara baÄŸlayarak vinç yardımıyla yola çıkardı.

 

Daha sonra Tatlıses, saÄŸlık ekiplerince hastaneye götürülmek üzere ambulansa taşındı. Tatlıses ile minibüste bulunan diÄŸer yaralı da araçtan çıkarılarak hastaneye götürüldü. Tatlıses'in tedavi gördüÄŸü hastane BaÅŸhekimi Prof. Dr. Nadir Åžener, yaptığı yazılı açıklamada, sanatçının genel saÄŸlık durumunun iyi olduÄŸunu ve hastaneye getirildiÄŸinde bilincinin açık olduÄŸunu bildirdi.

 

SOLUÄžU SAHNEDE ALDI

 

Ünlü sanatçı dün akÅŸam saatlerinde hastaneden taburcu edilirken, ambulansla Yalıkavak'taki sahne alacağı restorana gitti. Tatlıses, 'Bugün başımızdan bir kaza geçti, Cenabıhak meleklerini gönderdi, arabamız dereye yuvarlanıyordu. Hiç bir zaman ayağımı size karşı uzatmadım, 'doktorum böyle olacak' dedi. 'Ben seyircime ayaklarımı uzatmamam' dedim, affedin. Bugün başımızdan kötü bir kaza geçti. Ä°do'yla kahvaltıya gidiyorduk. Kaza yaptık araba alev aldı, Ä°do bölgeden geçen araçları durdurarak yangın söndürme tüpü aldı ben arabanın içerisindeyim kül olacağız ve yangını söndürdü. Ben bu akÅŸam seyircime söz verdim, sahneye çıkacağım dedim. Evlatlarıma ve aileme teÅŸekkür ederim. Polis, jandarma ve hastanemize de ayrıca teÅŸekkür ederim bizimle çok ilgilendiler' dedi.