İbrahim Tatlıses O İşe Geri Döndü! 'Kaldığımız Yerden Devam!'

72 yaşındaki ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses yatırımlarına devam ederken, eski işine geri döndüğünü sosyal medyada yaptığı paylaşımla açıkladı. 

 

72 yaşındaki ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses yatırımlarına devam ederken, eski işine geri döndüğünü sosyal medyada yaptığı paylaşımla açıkladı. 

 

'İmparator' lakaplı İbrahim Tatlıses'in, yıllar önce sattığı otobüs firmasını yeniden açacağı ortaya çıktı. Birçok iş kolunda faaliyet gösteren ünlü türkücü, sürpriz gelişmeyi sosyal medyada duyurdu. 2011 yılında geçirdiği silahlı saldırı sonrası zor günleri atlatmayı başaran İbrahim Tatlıses, uzun bir aranın ardından 'İbo Show' programı ile ekranlara geri dönmüştü.

 

ibrahim tatlises eski isine geri dondu kaldigimiz yerden devam

 

İş hayatıyla da ön planda olan 72 yaşındaki sanatçı, yatırımlarına devam ediyor. Şarkıcılık kariyerinin dışında yeme içme sektörü ve inşaat projeleriyle de adından söz ettiren ünlü türkücü, yıllar önce sattığı, şehirlerarası yolcu taşıma firması Tatlıses Turizim'i yeniden açıyor. Sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşıma imza atan İbrahim Tatlıses, "Kervanımıza otobüslerinizle katılmanızı bekliyoruz" mesajı ile otobüs sahiplerine seslenmeyi ihmal etmedi. Yakında yollarda olacaklarını belirten İbo, "Tatlıses Turizm'i en yakın zamanda tekrar faaliyete geçiriyoruz. Hizmetinize hazırız. Kaldığımız yerden devam" ifadelerini kullandı.