İbrahim Tatlıses'ten Çok Konulaşacak Paylaşım! Ahmet Tatlıses'i Yok Saydı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, Instagram sayfasının hikaye bölümünden yaptığı paylaşımda bir süredir gerginlik yaşadığı oğlu Ahmet Tatlıses'i yok saydı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, Instagram sayfasının hikaye bölümünden yaptığı paylaşımda bir süredir gerginlik yaşadığı oğlu Ahmet Tatlıses'i yok saydı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, Instagram sayfasının hikaye bölümünden yaptığı paylaşımda bir süredir gerginlik yaşadığı oğlu Ahmet Tatlıses'i yok saydı. 

 

Yıllar sonra İbo Show'la ekrana dönen ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'ten yine çok konuşulacak bir paylaşım geldi. Geçtiğimiz günlerde beyin ameliyatı olarak ölümden dönen Ahmet Tatlı'yla aralarında süren gerginliği devam ettiren Tatlıses, yaptığı paylaşımda büyük oğlu Ahmet'i yok saydı. İbrahim Tatlıses büyük oğlu Ahmet'e paylaşımında yer vermeyerek adeta yok saydı. Tüm çocuklarının ismini söyleyen ve "Bunların duası bana yeter, Allah bunları bana çok görmesin" diyen Tatlıses'e Ahmet'i saymadığı için tepkiler de gecikmedi.

 

İbrahim Tatlıses Büyük Oğlu Ahmet'i Yok Saydı"

 

Oğlu Ahmet ile Bodrum'daki evlerin satışı nedeniyle arası 1 yıldır açık olan İmparator lakaplı sanatçı, beyin ameliyatı olan oğlunun hastanede ziyaret etmemişti. Ünlü sanatçı paylaşımında, "Bu Benim Gülşen'im kimseyle kavga etmez. Bir de Gülden'im var babası hem duasındadır. Artı bir de Melek'im var o da babasını doktorruyla ilaçlarıyla uğraşur. Bir de Elim'im var ki sormayın. Nasılsın Babam süperim kızım ben de süperim baban diyip bitiriyor beni. Bir de Dilan var ki keşke erkek olsaydı, İdo'daki edep ve saygı da herkese örnek olacak boyuttadır. Bunların duası bana yeter de artar bile Allah bunları bana çok görmesin." dedi. 

 

İşte o paylaşım,

 

ibrahim tatlises ten olay paylasim ahmet tatlises i yok saydi