İbrahim Tatlıses'ten İran'daki Protestolar Ve Mahsa Amini İle İlgili Dikkat Çeken Sözler!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda İran'da baş örtüsünü düzgün takmadığı için gözaltına alınan ve sonrasında ölen Mahsa Amini ve İran'da devam eden protestolarla ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda İran'da baş örtüsünü düzgün takmadığı için gözaltına alınan ve sonrasında ölen Mahsa Amini ve İran'da devam eden protestolarla ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda İran'da baş örtüsünü düzgün takmadığı için gözaltına alınan ve sonrasında ölen Mahsa Amini ve İran'da devam eden protestolarla ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

 

İbrahim Tatlıses’in İranlı Mahsa Amani ile ilgili paylaşımı sosyal medyanın gündemine oturdu. Tatlıses yaptığı paylaşımda İran'da devam eden protestolar için “Tüm kadınların haklı mücadelesine desteklerim sonsuzdur. Allah bütün kadınların yanındadır.” ifadelerini kullanırken bu açıklama sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

ibrahim tatlises ten iran da devam eden protestolar ile ilgili dikkat ceken aciklama