İbrahim Tatlıses'ten Oğlu Ahmet Tatlıses'e Akrep Göndermesi!

İbrahim Tatlıses ile oğlu Ahmet Tatlı arasındaki gerilim giderek tırmanıyor. Babasının akli dengesinin yerinde olmadığına ilişkin rapor yayınlamasının ardından İbrahim Tatlıses'ten Ahmet Tatlı'ya gönderme geldi.

 

İbrahim Tatlıses kendisine ait olan Sarıyer'deki evde oturan torunu Mert'in kira ödemediği iddiası ile dava açmıştı. İbrahim Tatlıses'in haklı bulunduğu davanın ardından oğlu Ahmet Tatlı ile arasındaki gerilim arttı. Ahmet Tatlıses babası İbrahim Tatlıses'in 'Akıl sağlığım yerinde' sözlerine avukatı aracılığıyla yanıt vermişti. Ahmet Tatlı, yayınladığı açıklamada "İbrahim Tatlıses'in akıl sağlığı durumu ile ilgili birbiri ile çelişen üç adet sağlık raporu bulunmaktadır. Kapsamlı muayene neticesinde İbrahim Tatlıses'in akli dengesinin tam olarak yerinde olmadığına dair rapor tanzim edilmiştir" ifadesine yer verdi.

 

ibrahim tatlises ten ogluna akrep gondermesi

 

İBRAHİM TATLISES'TEN OĞLUNA 'AKREP' GÖNDERMESİ

 

Ahmet Tatlıses'in avukatının yaptığı bu açıklama sonrasında İbrahim Tatlıses oğluna bir göndermede bulundu. Tatlıses, geçtiğimiz yıllarda dile getirdiği; "Akrabanın, akrabaya ettiğini akrep bile etmezmiş. Akrabalarımla iftihar ediyorum ama bazıları var ki etmiyorum. Bazı akrabalarımdan şikâyetçiyim. Bir ağaç, köküyle, dalıyla, budağıyla vardır. Kendilerine çeki düzen versinler diyorum" sözlerini sosyal medya sayfasından paylaştı.