İdil Fırat Kimdir? Nerelidir? Evli Mi?

İdil Fırat kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyetik güzel İdil Fırat ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki İdil Fırat kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

İdil Fırat kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyetik güzel İdil Fırat ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyetik güzel İdil Fırat ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki İdil Fırat kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

idil firat kimdir nerelidir evli mi

 

İdil Fırat kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

İdil Fırat kimdir? İdil Fırat, 1988'de doğdu. Fırat, üniversite eğitimini Amerika'da almıştır. 4 sene boyunca Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşayan genç kadın, George Washington DC Üniversitesi'ne gitmiştir. Eğitim aldığı üniversitenin Uluslararası Politika bölümünden mezun olan İdil Fırat, ardından yüksek lisansını da tamamlamıştır. 1988 yılında İstanbul'da dünyaya gelen İdil Fırat, George Washington DC Üniversitesi Uluslararası Politika bölümünden mezun olmuştur. Baba tarafından Malatyalı olan Fırat, London School Of Economics'de Politik Ekonomi ve Avrupa Birliği üzerine yüksek lisans eğitimi almıştır. 2015 yılında kurulan özel bir firmanın kurucu ortakları arasında yer alan Fırat, Fenerbahçe asbaşkanı Önder Fırat'ın kızıdır ve Can adında bir erkek kardeşi vardır. Daha önce Kıvanç Tatlıtuğ ve Engin Öztürk ile aşk yaşayan İdil Fırat, Mert Fırat ile evlenmiştir. Çiftin bir çocukları vardır.



Etiketler: