İdil Naz Kaluç'un Yeşil Göğüs Dekolteli Paylaşımı Beğeni Topladı! Ben Senin Olmadığın Yerde Yeşillenirim!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni ve TV yıldızı İdil Naz Kaluç Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda göğüs dekoltesiyle beğeni topladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni ve TV yıldızı İdil Naz Kaluç Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda göğüs dekoltesiyle beğeni topladı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni ve TV yıldızı İdil Naz Kaluç Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda göğüs dekoltesiyle beğeni topladı. 

 

idil naz kaluc un gogus dekolteli paylasimi begeni topladi ben senin olmadigin yerde yesillenirim

 

Ben senin olmadığın yerde yeşillenirim!

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda yeşil göğüs dekolteli kombini ve tarzıyla büyüleyen ünlü sosyal medya fenomeni İdil Naz Kaluç paylaşımında "Ben senin olmadığın her yerde canım yeşillenirim" ifadelerini kullanırken takipçileri Kaluç'un paylaşımı için "Idil Naz Kaluc bebeğim müthişsin supersin çok güzelsin ve çok tatlısın mükemmelsin harikasın beğendim", "Çok güzelsin", "Harikasın", gibi yorumlarda bulundular. Kısa sürede binlerce beğeni alan paylaşımı ile ünlü sosyal medya fenomeni takipçilerinden yoğun ilgi gördü.