İdil Yazar'dan Fırın Brokoli Ve Karnabaharlı Kış Salatası Tarifi!

Youtube'da yayınladığı yemek tarifleriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni İdil Yazar, yayınladığı videosunda fırın brokoli ve karnabaharlı kış salatası tarifi hakkında detaylı bilgiler verdi. Fırın brokoli ve karnabaharlı kış salatası nasıl yapılır? Cevaplar haberimizde...

 

Youtube'da yayınladığı yemek tarifleriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni İdil Yazar, yayınladığı videosunda fırın brokoli ve karnabaharlı kış salatası tarifi hakkında detaylı bilgiler verdi. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan başaran ünlü sosyal medya fenomeni İdil Yazar, yayınladığı videosunda fırın brokoli ve karnabaharlı kış salatası tarifi hakkında detaylı bilgiler verdi. 

 

Fırın brokoli ve karnabaharlı kış salatası nasıl yapılır?

 

Yayınladığı videosunda fırın brokoli ve karnabaharlı kış salatası tarifi hakkında konuşan ünlü sosyal medya fenomeni bu konuda detaylı bilgiler verdi. 

 

İşte gereken malzemeler;

 

Malzemeler:

 

1/2 Brokoli (çiçeklerine ayrılmış)

1/2 Karnabahar (çiçeklerine ayrılmış)

150 gram Mantar

2 yemek kaşığı Zeytinyağı

400 gram haşlanmış Nohut

2 yemek kaşığı Maydanoz

Tuz, Karabiber

1 yemek kaşığı Çam Fıstığı

 

Sos:

 

2 yemek kaşığı Yoğurt

2 yemek kaşığı Zeytinyağı

1 diş Sarımsak

1 yemek kaşığı Elma Sirkesi

1 yemek kaşığı Pekmez

 

Adımlar:

 

Brokoli, karnabahar, mantar, tuz, karabiber ve zeytinyağını karıştırın. Fırın tepsisine alıp nohutları ekleyin. Önceden ısıtılmış 220 derece fırında 15 dakika pişirin. Sos malzemelerini karıştırın. Çam fıstıklarını kavurun. Sebzeler soğuyunca maydanoz ve sosla karıştırın. Çam fıstığıyla süsleyip servis edin.