İdil Yazar'dan Monte Cristo Tost Tarifi!

Youtube'da yayınladığı yemek ve tatlı tarifleriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni İdil Yazar, yayınladığı videosunda Monte Cristo tostu tarifi hakkında detaylı bilgiler verdi. 

 

Youtube'da yayınladığı yemek ve tatlı tarifleriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni İdil Yazar, yayınladığı videosunda Monte Cristo tostu tarifi hakkında detaylı bilgiler verdi. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni İdil Yazar, yayınladığı videosunda Monte Cristo tostu tarifi hakkında detaylı bilgiler verdi.

 

Yayınladığı videosunda Monte Cristo tostu tarifi hakkında konuşan Yazar bu konuda detaylı bilgiler verdi. 

 

İşte Monte Cristo tostu için gereken malzemeler; 

 

Malzemeler

 

6 dilim Tost Ekmeği

3 yemek kaşığı Reçel

1 yemek kaşığı Mayonez

1 tatlı kaşığı Sriracha

1 yemek kaşığı Ketçap

8 dilim Cheddar

6 dilim Jambon

4 Yumurta

Panko

Zeytinyağı

Tereyağı

 

Adımlar:

 

Mayonez, sriracha ve ketçapı karıştırın. Ekmeklerin yanlarını kesin. Ekmek diliminin içine sostan sürün, 1 dilim cheddar yerleştirin. Üzerine 2 dilim  jambon ve tekrar 1 dilim cheddar ekleyin. Diğer ekmek diliminin 2 tarafına sosu sürüp üzerine koyun. Tekrar aynı işlemi uygulayın ve üzerine ekmek dilimini kapatın. Sandviçi çırpılmış yumurta ve ardından pankoya bulayıp zeytinyağında her tarafını kızartın. Kızardıktan sonra 1 tatlı kaşığı tereyağı gezdirip tavada birkaç saniye daha tutun. Ortadan ikiye kesip servis edin.

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.