İdil Yazar'dan TikTok Bulut Ekmek Tarifi!

Youtube'da yayınladığı yemek ve tatlı tarifleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni İdil Yazar, yayınladığı videosunda TikTok'da son dönemde popüler olan bulut ekmek (Cloud Bread) tarifiyle ilgili detaylı bilgiler verdi. 

 

Youtube'da yayınladığı yemek ve tatlı tarifleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni İdil Yazar, yayınladığı videosunda TikTok'da son dönemde popüler olan bulut ekmek (Cloud Bread) tarifiyle ilgili detaylı bilgiler verdi. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni İdil Yazar, yayınladığı videosunda TikTok'da son dönemde popüler olan bulut ekmek (Cloud Bread) tarifiyle ilgili detaylı bilgiler verdi. 

 

Yayınladığı videosunda TikTok'da son dönemde popüler olan bulut ekmek (Cloud Bread) tarifiyle ilgili konuşan Yazar, bu konuda detaylı bilgiler verdi. 

 

İşte bulut ekmek için gereken malzemeler; 

 

Malzemeler:

 

6 Yumurta Beyazı

Tuz

3 yemek kaşığı Şeker

2 Yumurta Sarısı

1 yemek kaşığı Mısır Nişastası

1 çay kaşığı Vanilya Özütü

1 yemek kaşığı Krem Peynir

 

Adımlar:

 

Yumurta beyazlarını tuzla köpürene kadar çırpın. Köpürmeye başlayınca şekeri ekleyip kıvam alana kadar çırpın. Vanilya özütü ekleyin. Yarısını ayırıp nişastayı ekleyip çırpın. Yumurta sarılarını krem peynirle çırpıp kalan yumurta beyazlarına yedirin. Karışımları yağlı kağıt üzerine dilediğiniz şekilde koyup fansız önceden ısıtılmış 150 derece fırında 30 dakika pişirin.

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.