İdo Tatlıses'in Yeni İmajı Şoke Etti!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı İdo Tatlıses, Dilan Çıtak'ın düğününde objektiflere yansırken, yeni imajı ile sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı İdo Tatlıses, Dilan Çıtak'ın düğününde objektiflere yansırken, yeni imajı ile sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı İdo Tatlıses, Dilan Çıtak'ın düğününde objektiflere yansırken, yeni imajı ile sosyal medyada gündem oldu.

 

Yeni imajı olay oldu!

 

Bir süre küs olduğu kardeşi Dilan Çıtak'ın düğününe eşi Yasemin Şefkatli ile katılan İdo Tatlıses yeni saç stiliyle gündem oldu. İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses'i görenler "Yasemin nasıl kabul etti?" yorumlarında bulundu. İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses uzun süre ertelediği düğününü geçen hafta gerçekleştirdi. Düğünde bir süre küslük yaşayan kardeş İdo Tatlıses ve eşi Yasemin Şefkatli de vardı. İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo'nun düğünde yeni saç stili ortaya çıktı. İdo'nun yanları tamamen kısa olan saçlarını görenler şoke oldu. İdo Tatlıses'i görenler "Yasemin Şefkatli bunu nasıl kabul etti?" yorumlarında bulundu. 

 

ido tatlises in yeni imaji olay oldu

 

 



Etiketler: