İhsan Tarkan'dan Avatar Atakan Yorumu! Kınıyorum!

TV8'de yayınlanan Survivor Ekstra yarışmasında yaptığı yorumlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran yorumcu İhsan Tarkan, yaptığı açıklamada Avatar Atakan'ın en iyiler maçına çıkması seçimini sert dille eleştirdi. 

 

TV8'de yayınlanan Survivor Ekstra yarışmasında yaptığı yorumlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran yorumcu İhsan Tarkan, yaptığı açıklamada Avatar Atakan'ın en iyiler maçına çıkması seçimini sert dille eleştirdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran yorumcu İhsan Tarkan, yaptığı açıklamada Avatar Atakan'ın en iyiler maçına çıkması seçimini sert dille eleştirdi.

 

ihsan tarkan dan avatar atakan icin sert sozler

 

Kınıyorum!

 

TV8'de yayınlanan Survivor Ekstra yarışmasında yaptığı yorumlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran yorumcu İhsan Tarkan, yaptığı açıklamada Avatar Atakan'ın en iyiler maçına çıkması seçimini sert dille eleştirdi. Atakan'ın en iyiler maçına çıkması kararını eleştiren Tarkan "Atakan'ı seçmek doğru tercih değil. Orada Barış var Adem var. Adem tıpkı Seda gibi akıllara gelebilecek bir oyuncu. Adem ben çıkabilirim dedi. Hemen lafa girdi havada yakaladı Bora o lafı ve ben Atakan daha iyi olur diyorum dedi. Atakan çıktı bu laf sonrası. Adem kime kaybetmiş. Ogeday'a kaybetmiş. Ogeday'a kaybedersin. O bir kredidir. O yüzden Adem varken, Barış varken 2 maça çıkıp iki maçı da kaybeden Atakan seçimini kınıyorum" ifadelerini kullandı.