İhsan Tarkan'dan Survivor 2022 All Star'da Sakatların Durumu İle İlgili Açıklama!

Survivor Ekstra'da yaptığı yorumlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Survivor yorumcusu İhsan Tarkan, programda yaptığı açıklamada Survivor 2022 All Star'da sakat yarışmacıların sağlık durumları hakkında dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

 

Survivor Ekstra'da yaptığı yorumlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Survivor yorumcusu İhsan Tarkan, programda yaptığı açıklamada Survivor 2022 All Star'da sakat yarışmacıların sağlık durumları hakkında dikkat çeken açıklamalar yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü Survivor yorumcusu İhsan Tarkan, programda yaptığı açıklamada Survivor 2022 All Star'da sakat yarışmacıların sağlık durumları hakkında dikkat çeken açıklamalar yaptı.

 

ihsan tarkan dan survivor 2022 all star da sakatlarin durumlari hakkinda aciklama

 

Sakatların durumu hakkında bilgi verdi!

 

İhsan Tarkan yaptığı açıklamada Survivor 2022 All Star'da sakatların durumu için "Ben nedense Adem Kılıçcı'nın sakatlığı için çok öyle olumsuz düşünmüyorum. Düşüş anına da baktım bir de Adem zorlamadı hemen tuttu kendini. Şuan bir film çekecek yer bakıyorlarmış bilmiyoruz durumunu ama önemli birşey olmayacağı yönünde hissiyatım. Berkan'ın sağlık durumu ile Dominik ile konuştum. Berkan'ın belinde bir sakatlık varmış ama düz koşulara başlamış. Bir haftaya sahalarda görürüz dedi doktor. Aynı şekilde Barış Murar Yağcı'nın durumunu sordum. Devam edebilecek mi dedim. Bana sıkı durun bir haftaya sahalarda görürüz onu da dedi. Demek ki sağlık durumu umduğumuzdan iyiymiş. Nisa Bölükbaşı'nın da omzunda bir sorun varmış. Voleybol maçında olmuş ama acısa da sahada yarışmasına engel değilmiş." ifadelerini kullandı.